Ajax en Curaçao verlengen samenwerking met een jaar

door Bart Veenstra 64

Bron Ajax.nl

Ajax en Curaçao verlengen samenwerking met een jaar

door Bart Veenstra 64

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax en Curaçao Tourist Board hebben de samenwerking verlengd tot en met het seizoen 2023/2024. Dat meldt de Amsterdamse club woensdagmiddag via de officiële kanalen.

Curaçao is sinds 2020 Official Partner van Ajax. Het logo is zichtbaar op de mouw van het shirt van Ajax tijdens officiële wedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en bij Europees voetbal. Curaçao blijft ook zichtbaar in en rond het stadion en in content op de Ajax-kanalen, zo laat de club weten.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is blij met de verlengde samenwerking. 'Toen we na afloop van vorig seizoen met de selectie Curaçao bezochten, werd nog eens duidelijk hoe sterk ons partnership de afgelopen jaren is gegroeid. Ook hebben de spelers en staf zelf kunnen ervaren hoe mooi het eiland is en hoe gastvrij de mensen zijn. We hebben de bekendheid van Curaçao zien toenemen en het is goed om te zien dat het toerisme op Curaçao blijft groeien. We zijn blij dat we daar ook komend seizoen aan kunnen bijdragen.'

Toerisme belangrijk voor Curaçao

Muryad de Bruin, de Managing Director van Curaçao Tourist Board, laat weten dat toerisme een belangrijke economische pijler is voor het land. 'We ontvangen bezoekers vanuit Europa, Zuid-Amerika, het Caribisch gebied en Noord-Amerika. Het grote internationale bereik van Ajax heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de zichtbaarheid in deze markten, zeker ook door ons logo op de wedstrijdshirts bij Europese wedstrijden. De samenwerking zetten we met veel plezier door. Ook kijken we er naar uit om in juni weer een delegatie van Ajax op het eiland te ontvangen. Deze keer zijn het de Ajax Legends die ons mooie eiland zullen bezoeken voor een sportief programma.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.