Ajax en MASCOT WORKWEAR verlengen samenwerking tot en met 2025

door Timo Suur 17

Bron Ajax.nl

Ajax en MASCOT WORKWEAR verlengen samenwerking tot en met 2025

door Timo Suur 17

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax en MASCOT WORKWEAR hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2025. Dat meldt de Amsterdamse club vrijdagochtend via de eigen website. In navolging van Replay blijft ook het van oorsprong Deense bedrijf langer verbonden aan Ajax.

De twee partijen werken sinds 2019 samen en in 2020 werd er al een verbeterd contract getekend. MASCOT WORKWEAR 'zet de diverse exposure-mogelijkheden van Ajax in om een positieve bijdrage te leveren aan hun merkbekendheid en merkwaardering', valt er te lezen. Het van oorsprong Deense bedrijf werkt wereldwijd en houdt zich voornamelijk bezig met de verkoop van de hoogste kwaliteit werkkleding en veiligheidsschoenen.

Menno Geelen, commercieel directeur van Ajax, is blij dat de samenwerking met MASCOT WORKWEAR opnieuw is verlengd. 'We zijn blij dat MASCOT de in 2019 aangegane en in 2020 opengebroken en verbeterde samenwerking wederom verlengt', zo zegt Geelen. 'We kijken uit naar deze langere samenwerking en blijven onverminderd een positieve bijdrage leveren aan hun doelstellingen; het vergroten van de naamsbekendheid en het creëren van merkvoorkeur op het vlak van werkkleding.'

'Het ambitieuze streven van Ajax om de beste te zijn komt overeen met MASCOT's waarden en werkstrategie'

Danny Bonn, Market Directeur Benelux MASCOT WORKWEAR, is 'enorm blij' dat de samenwerking met Ajax wordt voortgezet tot en met 2025. 'Met de verlenging tot en met 2025 blijven we de Official Supplier van Ajax en de greenkeepers op sportcomplex de Toekomst blijven MASCOT WORKWEAR dragen. Het ambitieuze streven van Ajax om de beste te zijn komt overeen met MASCOT's waarden en werkstrategie: tested to work', zegt Bonn tegenover de officiële kanalen van Ajax.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.