Ajax en familie Nouri hebben nog geen akkoord bereikt over schadevergoeding

door Bart Veenstra 22

Bron Ajax Showtime

Ajax en familie Nouri hebben nog geen akkoord bereikt over schadevergoeding

door Bart Veenstra 22

Bron Ajax Showtime

Laatst geüpdatet

Ajax en de familie Nouri zijn er nog niet uit over een eventuele schadevergoeding voor Abdelhak Nouri, zo maakt Edwin van der Sar vrijdagmiddag bekend tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders.

Vorige week kwam in de media nog naar buiten dat Ajax en de familie Nouri een akkoord wisten te bereiken over een schadevergoeding. Deze zou worden uitgekeerd wegens het incident met Abdelhak Nouri op 8 juli 2017. Hij stortte toen in tijdens een oefenwedstrijd tegen Werder Bremen.

Van der Sar bevestigt: geen akkoord over schadevergoeding

Van der Sar bevestigt nu dat er nog geen sprake is van een akkoord over een schadevergoeding. Volgens de algemeen directeur van Ajax is het 'formeel nog net niet rond'. Wanneer dit wel het geval is, zal de club een persbericht naar buiten brengen.

Nouri liep door het incident ernstige en blijvende hersenschade op, waarna Van der Sar nog erkende dat de behandeling op het veld tekort schoot. De situatie van Nouri is de neurologische situatie onveranderd gebleven. Thuis wordt hij intensief verzorgd, al gaat het wel beter met hem sinds hij thuis de benodigde zorg krijgt.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties