Ajax bevestigt vertrek Vos naar Rangers; club zoekt intern naar vervanger

door Bart Veenstra 7

Bron Ajax.nl

Ajax bevestigt vertrek Vos naar Rangers; club zoekt intern naar vervanger

door Bart Veenstra 7

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft het vertrek van Dave Vos, trainer van Ajax O18, naar Rangers FC bevestigd op Ajax.nl. De oefenmeester wordt bij de Schotse topclub de assistent van de nieuwe trainer Giovanni van Bronckhorst.

Vos stond afgelopen woensdagmiddag nog langs de lijn toen Ajax O18 in de UEFA Youth League op bezoek ging bij Besiktas. In Istanbul werd met 0-1 gewonnen en zodoende is een plek in de volgende ronde van de mini-Champions League een stuk dichterbij. In de competitie staat Ajax O18 derde.

De 38-jarige Vos was al tien jaar werkzaam bij Ajax. In die periode was hij actief als jeugdtrainer en als assistent-trainer van Jong Ajax. Met Ajax O17 wist hij in 2018 nog de Future Cup te winnen. Vos voltooide de Cursus Coach Betaald Voetbal en de UEFA Pro-opleiding.

Ajax zoekt intern naar vervanger

Ajax laat weten dat het intern zoekt naar een vervanger voor Vos. In de nieuwe Kweekvijver op deze website valt te lezen dat onder meer Yuri Rose en Dennis van den IJssel opties zijn. Zij zijn nu trainers van respectievelijk Ajax O17 en Ajax O16.

Profiteer tot en met maandag van flinke Black Friday-kortingen in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties