Ajax begint met Taylor, Kudus en Wijndal in basis aan laatste CL-duel van dit seizoen

door NielsOpdam 69

Bron AS

Ajax begint met Taylor, Kudus en Wijndal in basis aan laatste CL-duel van dit seizoen

door NielsOpdam 69

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax begint dinsdagavond met Kenneth Taylor, Mohammed Kudus en Owen Wijndal in de basisopstelling aan de uitwedstrijd tegen Rangers FC. Trainer Alfred Schreuder kiest verder voor dezelfde namen als tegen Liverpool.

In Glasgow is Remko Pasveer uiteraard weer de doelman van Ajax. In de achterhoede begint Jorge Sánchez aan de rechterkant. Het centrale duo van de Amsterdammers bestaat uit Jurriën Timber en Calvin Bassey. Voor de Nigeriaanse verdediger is het een bijzonder duel, omdat hij Rangers FC afgelopen zomer inruilde voor Ajax. Dinsdagavond keert hij keert terug op Ibrox. Verder krijgt Wijndal de voorkeur boven Daley Blind op de linksbackpositie.

Op het middenveld kiest Schreuder voor Edson Álvarez als verdedigende middenvelder. Steven Berghuis en Taylor maken het middenveld van de Amsterdammers compleet. Dat betekent dat Davy Klaassen dinsdagavond plaats moet nemen op de bank. In de voorhoede van de Amsterdammers is Kudus de spits. Brian Brobbey was een twijfelgeval voor het duel met Rangers FC, maar de aanvaller is niet fit genoeg om te beginnen in Glasgow.

Steven Bergwijn en Dusan Tadić zijn de buitenspelers van Ajax. Het duel tussen Rangers FC en Ajax begint dinsdagavond om 21.00 uur. Beide clubs zijn al uitgeschakeld in de Champions League. Ajax staat momenteel derde in de poule en dat betekent dat de club mag overwinteren in de Europa League. Als Rangers FC dinsdagavond met vijf doelpunten verschil wint van Ajax, dan pakken zij het Europa League-ticket.

Opstelling Ajax:

Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Wijndal; Álvarez, Taylor, Berghuis; Bergwijn, Kudus, Tadić.

Denk jij dat Ajax zich weet te plaatsen voor de Europa League door te winnen van Rangers FC? Zet in en verdien 1,85 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.