Weten Nederland én België beide het net te vinden in de Nations League-ontmoeting? (Ad)

door admin 0

Bron AS

Weten Nederland én België beide het net te vinden in de Nations League-ontmoeting? (Ad)

door admin 0

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax komt voorlopig even niet in actie, maar dat betekent niet dat het voetbal in z’n geheel stilligt. Nu de clubs niet spelen, is het weer tijd voor interlandvoetbal. Het is een door niet eenieder even gewenst toetje van een druk seizoen, maar de wedstrijden moeten afgewerkt worden. Het Nederlands elftal komt vrijdag in actie in en tegen België en de bookmakers zien de ploeg van Louis van Gaal als de underdog voor het duel.

De laatste twee keer dat Nederland en België elkaar tegenkwamen in een onderling duel eindigde het in een 1-1 gelijkspel. Daarvoor wisten de Belgen tweemaal op rij te winnen. Het is zodoende niet gek dat België ook vrijdag als de favoriet geldt. Laten zij Nederland opnieuw kansloos, dan wacht er een quotering van 2,28. Sterspeler Thibaut Courtois doet echter niet bij België en dus zullen de aanvallers van Nederland hun kansen ruiken. Weet Oranje de winst te pakken, dan krijg je maar liefst 3,15 keer je inzet terug.

Heb je vertrouwen in Nederland, maar wil je toch je kansen spreiden? Dan kun je inzetten op een zege voor Nederland óf een gelijkspel. Dit levert je 1,65 keer je inzet op. Een winnaar aanwijzen voor de ontmoeting tussen de buurlanden kan echter tricky zijn. Tijdens de laatste zes wedstrijden tussen beide landen wisten in vijf gevallen zowel Nederland als België het net te vinden. Gebeurt dit vrijdag weer, dan kun je een quotering van 1,62 tegemoet zien.

De afwezigheid van Courtois zal zoals gezegd de aanvallers van Oranje extra scherp maken. Er liggen doelpunten in het verschiet. Weet Memphis Depay zijn jacht op de titel van topscorer van het Nederlands aller tijden succesvol voort te zetten en zet je daarop in, dan krijg je 2,85 keer je inzet terug. De Ajacied die de bookmaker het meeste kans toedicht om te scoren, is Steven Berghuis. Weet hij het net te vinden, dan kan het je 4,70 keer je inzet opleveren.

Van de laatste serie wedtips van Sportbookies was maar liefst 80% correct. Bekijk nu de beste odds & tips!

Lees meer over: