Weet Ajax bij aanwezigheid van internationals te winnen van NK Lokomotiva Zagreb? (Ad)

door admin 43

Bron AS

Weet Ajax bij aanwezigheid van internationals te winnen van NK Lokomotiva Zagreb? (Ad)

door admin 43

Bron AS

Laatst geüpdatet

Ajax zet zaterdag de volgende stap in de voorbereiding. De ploeg van Alfred Schreuder neemt het op tegen NK Lokomotiva Zagreb en moet het goede gevoel terug laten keren. De vorige oefenwedstrijd werd immers met ruime cijfers verloren van SC Paderborn, maar nu keren de internationals terug. De bookies verwachten dan ook een gemakkelijke zege voor Ajax.

Een overwinning voor de Amsterdammers levert je immers een quotering van slechts 1,22 op. Een overwinning kan echter op meerdere manieren tot stand komen, maar daarover later meer. Allereerst de quoteringen die een resultaat voor de opponent uit Kroatië kunnen opleveren. Punten zijn er niet te verdelen, maar spelen beide ploegen gelijk, dan stijgt de quotering tot maar liefst 5,50. Wil jij zelfs 9,00 keer je inzet terugverdienen? Zorg dan dat je Lokomotiva Zagreb vertrouwt, want dat levert een zege van de Kroaten op.

Verder kun je ook je kansen spreiden bij het inzetten op de wedstrijd. Inzetten op een zege van Ajax óf gelijkspel is niet rendabel, maar een gelijkspel óf overwinning van Lokomotiva Zagreb brengt een quotering van 3,60 met zich mee. Vind jij de uitslag lastig te voorspellen en zet je liever in op het aantal doelpunten dat gaat vallen, dan kan dat ook. Levert Ajax – NK Lokomotiva Zagreb minder dan 2,5 goals op, dan kun je 3,10 keer je inzet terug verwachten. Worden het meer dan 2,5 goals, dan wacht je een quotering van 1,36.

Tot slot komen we terug op de manieren waarop Ajax kan winnen. Weten de Amsterdammers voor rust de leiding al te pakken en dit gedurende tweede helft vast te houden? Dan kun je 1,72 keer je inzet terugverdienen. Blijft de stand voor de thee gelijk, maar gaat Ajax er na negentig minuten wel met de zege vandoor? Dan stijgt de quotering al tot 4,33. In het geval dat de Kroatische tegenstander bij rust op voorsprong staat, maar Ajax vervolgens alsnog wint, gaat je inzet zelfs keer 17.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.