Vrijdag signeersessie Litmanen In JC ArenA en Stadsschouwburg voor boek 'Het Ajax Shirt'

door Bart Veenstra 90

Bron AS

Vrijdag signeersessie Litmanen In JC ArenA en Stadsschouwburg voor boek 'Het Ajax Shirt'

door Bart Veenstra 90

Bron AS

Laatst geüpdatet

Jari Litmanen is vrijdag vrijwel de gehele dag beschikbaar voor het signeren van het boek 'Het Ajax Shirt - De Glorie van Rood en Wit'. De Finse oud-Ajacied is één van de hoofdpersonen in de luxe versies van het boek, dat vrijdag in de winkels ligt.

Aankomende vrijdag vinden twee signeersessies plaats voor de mensen die het boek kopen. Zij kunnen hun boek laten ondertekenen in de Ajax Fanshop in de Johan Cruijff ArenA of in de Stadsschouwburg - in de welbekende Ajax-foyer - op het Leidseplein.

De signeersessie in de Ajax Fanshop in de Johan Cruijff ArenA begint om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur. Daarna heeft Litmanen een pauze van twee uur, waarna hij van 15.00 tot 19.00 uur in de Stadsschouwburg op het Leidseplein zal signeren.

Het boek 'Het Ajax Shirt - De Glorie van Rood en Wit', uitgegeven door Kick Uitgevers, ligt vanaf vrijdag in de winkels en zou dus een ideaal cadeau voor Vaderdag kunnen zijn. Er zijn ook drie luxe versies van het boek beschikbaar. Hierbij kan gekozen worden uit een Jari Litmanen-, Dennis Bergkamp-, en Stanley Menzo-editie.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties