Vos met beide benen op de grond na winst Jong Ajax: 'Moet laten zien dat ik de beste ben'

door Cristian de Jong 27

Bron AT5

Vos met beide benen op de grond na winst Jong Ajax: 'Moet laten zien dat ik de beste ben'

door Cristian de Jong 27

Bron AT5

Laatst geüpdatet

Silvano Vos merkt dat zijn rol binnen Ajax steeds belangrijker wordt. De talentvolle middenvelder maakt geregeld speelminuten in de Amsterdamse hoofdmacht en weet dat er direct veel van hem gevraagd wordt. In gesprek met AT5 gaat Vos verder in op de rollercoaster waar de pas 18-jarige momenteel in zit.

Zo maakte Vos een bijzondere indruk in de thuiswedstrijd tegen Olympique Marseille in de Europa League. De Ajax-middenvelder viel in, maakte indruk, maar moest na zijn tweede gele kaart het veld verlaten en liet hiermee zijn team in de steek. Ondanks de rode kaart veroverde Vos die avond veel Ajax-harten. 'Ik viel lekker in', zegt hij.

'Ik moet deze lijn doortrekken.' Recent kwam in het nieuws dat Vos graag de Champions League met Ajax zou willen winnen, om vervolgens een droomtransfer naar Real Madrid te maken. 'Dat is mijn droom. Er wordt gedaan alsof ik heb gezegd dat ik nu de Champions League wil winnen, maar dat is het absoluut niet', gaat de middenvelder verder.

Vos nuchter: 'Moet blijven ontwikkelen'

Normaal over straat gaat ook steeds lastiger voor Vos. 'Ik word steeds meer herkend. Het is heel snel gegaan, maar ik ben er nog niet voor mijn gevoel. Ik kan nog altijd een aantal stapjes beter. Ik ben nog jong en ik sta altijd open voor verbeteringen.' Afgelopen vrijdag speelde Vos weer eventjes bij de beloftenploeg van de Amsterdammers. 'Ik moet blijven ontwikkelen. Ook als ik hier (Jong Ajax, red.) speel. Dan moet ik laten zien dat ik de beste ben.' Jong Ajax won met Vos in de basis met 1-0 tegen TOP Oss.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.