Verdien 3,80 keer je inzet terug als Nederland zonder verlenging wint van Argentinië! (Ad)

door Ajax Showtime 4

Bron AS

Verdien 3,80 keer je inzet terug als Nederland zonder verlenging wint van Argentinië! (Ad)

door Ajax Showtime 4

Bron AS

Laatst geüpdatet

Nederland leeft toe naar de kwartfinalewedstrijd tegen Argentinië op het WK in Qatar. Heb jij vertrouwen in het Nederlands elftal en zie jij Oranje sowieso scoren tegen het Zuid-Amerikaanse land? Dan hebben wij nu goed nieuws voor jou! Waarom? Lees snel verder!

Denk jij namelijk dat het Nederlands elftal sowieso wel een doelpuntje gaat maken tegen de Argentijnen? Dan is dit jouw kans. Bij Jack's kun je namelijk vijftig keer je inzet terugkrijgen als Oranje weet te scoren tegen Argentinië. Let op: dit geldt alleen voor nieuwe spelers van Jack's.

Voor een overwinning van Nederland - let wel: binnen de 90 minuten - staat ook een heerlijke odd voor je klaar. Denk jij namelijk dat Oranje binnen de 90 minuten weet te winnen van Argentinië? Zet in en terug als Nederland wint van Argentinië, zonder dat daar een verlenging aan te pas hoeft te komen.

Houd jij het liever op safe? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt natuurlijk ook inzetten op het bereiken van de volgende ronde door Oranje. Daar staat een odd van 2,40 tegenover. Argentinië blijkt bij de bookmaker wel de favoriet, want het bereiken van de volgende ronde door Argentinië zou je 1,60 keer je inzet opleveren.

Tijdens dit WK wordt er in veel wedstrijden minimaal drie keer gescoord. Denk jij dat dit ook gaat gebeuren bij het duel tussen Nederland en Argentinië? Dan staat daar een odd van 2,43 tegenover!

Wie scoort er namens Oranje?

Namens Oranje weten Cody Gakpo en Memphis Depay geregeld het net te vinden? Denk jij dat deze spelers ook tegen Argentinië weer een goaltje gaan maken? Voor een goal van Depay wacht een odd van 3,30 en voor een doelpunt van Gakpo zelfs 5,30!

Verwacht jij dat Oranje gaat scoren tegen Argentinië? Zet in en ontvang vijftig (!) keer je inzet terug bij een goal van het Nederlands elftal! Let op: dit geldt alleen voor nieuwe spelers bij Jack's!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.