Timber ziet 'mooie uitdaging' in afstoppen Messi: 'Ik heb geen bibbers'

door Jesse ter Haar 8

Bron De Telegraaf

Timber ziet 'mooie uitdaging' in afstoppen Messi: 'Ik heb geen bibbers'

door Jesse ter Haar 8

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber is niet bang voor de kwaliteiten van Lionel Messi, zo laat hij blijken op een persmoment van dinsdagmiddag. De Ajacied weet dat er het Nederlands elftal een grote uitdaging staat te wachten tegen de Argentijn, maar hij loopt er niet voor weg.

'Ik heb geen bibbers. Het is een mooie uitdaging', citeert De Telegraaf de centrale verdediger van Ajax en het Nederlands elftal. 'Messi is een fantastische voetballer. We spelen natuurlijk niet alleen tegen Messi en we hoeven het ook niet alleen met zijn tweeën op te lossen. We moeten het als team doen.'

Mocht Nederland erin slagen Argentinië te verslaan, dan wacht er een plek in de halve finale van het WK. Timber is vastbesloten het te halen en nieuwe herinneringen op te doen tegen Argentinië. 'We kunnen ons allemaal de treffer van Dennis Bergkamp herinneren. Wij willen ook geschiedenis schrijven', klinkt het toptalent tegenover onder meer de NOS.

Timber bij Ajax

Als speler van Ajax beleefde Timber de voorbije maanden niet al te voorspoedige tijden. Toch heeft het volgens hem geen invloed gehad op het gevoel waarmee hij zich bij Oranje meldde. 'Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier met een goed gevoel naartoe kwam. En het is nog beter geworden nu we in de kwartfinale staan. Dat gevoel wil ik meenemen naar de wedstrijd van vrijdag.'

Nederland en Argentinië ontmoeten elkaar vrijdagavond in de kwartfinale van het WK in Qatar. De aftrap heeft plaats om 20.00 uur, nadat eerder op de dag Kroatië en Brazilië om een plek in de halve finale van het eindtoernooi vechten. Dat duel begint om 16.00 uur.

Verwacht jij dat Nederland binnen 90 minuten wint van Argentinië? Zet in en ontvang 3,60 keer je inzet terug als het elftal van Louis van Gaal wederom wint!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.