Vier Ajacieden in voorselectie Oranje Onder 19

door NielsOpdam 2

Bron OnsOranje

Vier Ajacieden in voorselectie Oranje Onder 19

door NielsOpdam 2

Bron OnsOranje

Laatst geüpdatet

Ar'jany Martha, Oliver Aertssen, Prince Aning en Rio Hillen zijn alle vier opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal Onder 19. Dat heeft de KNVB vrijdag bekendgemaakt. Oranje O19 speelt begin juni een UEFA Eliteronde in Nederland.

Op woensdag 1 juni speelt Oranje O19 tegen de leeftijdsgenoten van Servië. Er wordt dan om 19.00 uur afgetrapt in het Yanmar Stadion in Almere. Het volgende duel is op zaterdag 4 juni om 16.00 uur. Het Nederlands elftal O19 speelt dan tegen Noorwegen op Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam.

Drie dagen later speelt Oranje O19 de laatste wedstrijd in de UEFA Eliteronde. Het Nederlands elftal speelt tegen de leeftijdsgenoten uit Oekraïne. Om 19.00 uur treedt Oranje O19 opnieuw aan op Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam.

In de voorbereiding op de UEFA Eliteronde gaat Oranje O19 van 25 tot en met 27 mei op trainingsstage. Op woensdag 18 mei maakt de bondscoach een selectie bekend met spelers die worden uitgenodigd voor deze stage. De definitieve selectie voor de UEFA Elite Round wordt na de stage, op vrijdag 27 mei, bekendgemaakt.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.