Vermeend Ajax-target Vanaken langer bij Club Brugge

door Thijs Zwagerman 13

Vermeend Ajax-target Vanaken langer bij Club Brugge

door Thijs Zwagerman 13

Laatst geüpdatet

Hans Vanaken heeft zijn contract bij Club Brugge verlengd tot medio 2024. De Limburger was naar verluidt in beeld bij Ajax, maar hij verbond vrijdagmiddag zijn toekomst aan de Belgische topclub., zo meldt Club Brugge middels de officiële kanalen.

Vanaken werd in de Belgische media genoemd als mogelijke opvolger van Donny van de Beek, mocht de Ajacied daadwerkelijk naar Real Madrid verkassen. Freek Jansen, Ajax-watcher namens het Algemeen Dagblad, ontkrachtte donderdagavond dat Ajax interesse in Vanaken zou hebben, maar volgens Het Nieuwsblad waren de Amsterdammers wel degelijk geïnteresseerd.

De concrete belangstelling van Ajax zou volgens de Belgische krant voor Club Brugge zelfs één van de belangrijkste redenen zijn geweest om Vanaken een nieuw en verbeterd contract aan te bieden. 'De onmiddellijke aanleiding is de interesse uit Nederland, waar Ajax met een serieus en aantrekkelijk voorstel was gekomen. Club Brugge wilde geen speler verliezen aan een club die het op termijn als een concurrent beschouwt. Wie weet ooit zelfs in een Beneliga', schrijft Het Nieuwsblad daarover.

Denk jij dat Ajax zaterdagavond met 4-0 wint van FC Emmen? Zet dan in en krijg 6,75 keer je inzet terug!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties