Veerman: 'Ik ben denk ik wel één van de meest gehate PSV'ers door Ajax-supporters'

door Cristian de Jong 144

Bron Bij Andy in de Auto

Veerman: 'Ik ben denk ik wel één van de meest gehate PSV'ers door Ajax-supporters'

door Cristian de Jong 144

Bron Bij Andy in de Auto

Laatst geüpdatet

Joey Veerman denkt dat hij niet geliefd is onder Ajax-supporters. De middenvelder van PSV vertelt in het programma Bij Andy in de Auto, van voormalig Ajacied Andy van der Meijde, over zijn relatie met de aanhang van Ajax. Daarnaast is Veerman dolgelukkig voor zijn 'maat' Andries Noppert.

Noppert stond op het WK in Qatar onder de lat bij Oranje. De Heerenveen-goalie maakte een goede indruk en zodoende wordt hij gelinkt aan een overstap naar Ajax. Oud-teamgenoot Veerman weet ook van de interesse in de keeper. 'Die club wordt altijd genoemd. Alleen bij mij niet', vertelt de 24-jarige speler van PSV lachend.

Veerman voelt zich thuis in Eindhoven, vertelt hij. 'PSV is top. We hebben een megaleuk team en het is gewoon lekker rustig. Ik weet niet hoe dat bij Ajax en Feyenoord is, maar het is hier gemoedelijk.' Toch gunt hij Noppert een overstap naar de hoofdstad. 'Ik vind hem echt gruwelijk geworden. Hij heeft zijn laatste wedstrijd in het shirt van Heerenveen gespeeld. Die is weg deze winter. Tenminste dat is te hopen, nu moet hij het doen.'

'Ik ben denk ik wel één van de meest gehate PSV'ers door Ajax-supporters'

Veerman weet daarnaast ook te vertellen dat hij denkt niet geliefd te zijn onder supporters van Ajax. 'Ik ben denk ik wel één van de meest gehate PSV'ers door Ajax-supporters', vertelt de middenvelder, die zich af en toe laat gaan in interviews. 'Soms zeg ik iets te veel.'

Bij Jacks kun je nu vijftig keer je inzet terugverdienen als je minimaal 1 euro inzet op een doelpunt van Marokko. Check hoe snel het werkt!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.