Van Rhijn duikt op bij FC Lisse: 'Afwachten hoe ik het ga managen met werkzaamheden bij Ajax'

door Roemer Smid 9

Bron Omroep West

Van Rhijn duikt op bij FC Lisse: 'Afwachten hoe ik het ga managen met werkzaamheden bij Ajax'

door Roemer Smid 9

Bron Omroep West

Laatst geüpdatet

Ricardo van Rhijn is neergestreken bij amateurclub FC Lisse. De oud-speler van Ajax vertelt in een interview met Omroep West dat het trainen en spelen van wedstrijden best nog wel even plannen is. De rechtsback is namelijk net vader geworden en daarnaast werkzaam in het bedrijf Ajax.

Ajax maakte afgelopen september bekend dat het vier oud-spelers terughaalde voor een opleidingstraject. In dit traject leren Siem de Jong, Kelly Zeeman, Daniël de Ridder en dus ook Van Rhijn hoe ze een directiefunctie binnen Ajax kunnen bekleden.

Van Rhijn stopte afgelopen zomer met voetballen op het hoogste niveau. Daarnaast werd hij niet lang geleden vader. Nu speelt hij bij FC Lisse in de Tweede Divisie. Afgelopen weekend debuteerde Van Rhijn bij een 1-2 overwinning. 'Het is altijd lekker als je na een lange tijd niet spelen drie punten over de streep trekt. Het smaakt naar meer.'

Of Van Rhijn na dit seizoen ook nog speelt bij de amateurclub weet hij nog niet. 'Langer doorgaan behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Het is even afwachten hoe ik het ga managen met mijn werkzaamheden bij Ajax, daarnaast ben ik net vader geworden. Het is dus even kijken hoe dat privé gaat en of het te combineren is. Eerst moeten we er maar voor zorgen dat we in deze competitie blijven.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.