Van der Gragt vertrekt bij Ajax Vrouwen

door Bas Velzel 20

Bron Ajax

Van der Gragt vertrekt bij Ajax Vrouwen

door Bas Velzel 20

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Stefanie van der Gragt gaat de Ajax Vrouwen aan het einde van het seizoen verlaten. Van der Gragt en Ajax hebben samen besloten om het aflopende contract niet te verlengen. De 29-jarige speelster kan dus op zoek naar een nieuwe club.

Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. Van der Gragt kende twee periodes bij de Ajax Vrouwen. Ze kwam in het seizoen 2017/18 over van Bayern München en bleef toen één seizoen in Amsterdam. Na twee seizoen gespeeld te hebben bij FC Barcelona keerde Van der Gragt terug bij Ajax.

In haar twee periodes bij Ajax wist Van der Gragt één keer landskampioen te worden, twee keer de KNVB Beker te veroveren en ook één keer de Eredivisie Cup te pakken. Daarnaast is ze dit seizoen de aanvoerder van het team.

Of Van der Gragt gaat kiezen voor een nieuw avontuur bij een andere club of dat de 29-jarige verdediger definiet gaat stoppen is nog niet bekend. 'Met pijn in mijn hart speel ik zondag mijn laatste wedstrijd voor de Ajax Vrouwen', aldus de aanvoerster op Instagram. 'Helaas niet het einde waar ik op hoopte, maar nog één keer alles geven in een finale.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties