Van Axel Dongen blij om terug te zijn: 'Het heeft weer een tijdje geduurd'

door Wessel Kroon 13

Bron Ajax TV

Van Axel Dongen blij om terug te zijn: 'Het heeft weer een tijdje geduurd'

door Wessel Kroon 13

Bron Ajax TV

Laatst geüpdatet

Amourricho Van Axel Dongen is blij om weer terug te zijn. De negentienjarige aanvaller kent veel pech met blessures en keerde maandagavond tegen Telstar voor de derde keer dit seizoen terug. In gesprek met Ajax TV vertelt de jonge buitenspeler over zijn terugkeer. Daarnaast komt ook Jong Ajax-trainer Dave Vos aan het woord over de teleurstellende 0-3 nederlaag van Jong Ajax tegen Telstar.

Van Axel Dongen is ondanks het teleurstellende resultaat blij met zijn terugkeer. 'Ik ben weer terug en daar ben ik heel blij mee', begint Van Axel Dongen. 'Het heeft weer een tijdje geduurd, maar ik ben blij dat ik weer op het veld mag staan. Ik ga nu steeds meer minuten maken en het rustig opbouwen.'

Jong Ajax-trainer Dave Vos is ook blij met de terugkeer van zijn pupil. 'Fijn dat hij na een lange blessure weer op het veld staat. Hij traint inmiddels al weer even mee. Dat hij weer wedstrijdminuten kan maken, is prettig. Nu is het zaak om zijn wedstrijdminuten op te bouwen en zorgen dat hij wedstrijdfit wordt.'

Jong Ajax verliest ruim

Jong Ajax verloor maandagavond dus met 0-3 van Telstar. 'Op een aantal momenten zat er dreiging in, maar je ziet ook dat hij een tijdje weg is. Dat zit vooral in ritme en tempo', aldus Vos. 'Ik heb vandaag echt een dramatische avond gehad. We hebben dit seizoen veel meegemaakt, maar dit was wel een dieptepunt. Zwaar onvoldoende', eindigt de trainer van Jong Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.