[Update] Zuidam over Klaiber: 'Moeten kijken of dat in komende dagen gaat plaatsvinden'

door NielsOpdam 55

Bron Een Berg Sport

[Update] Zuidam over Klaiber: 'Moeten kijken of dat in komende dagen gaat plaatsvinden'

door NielsOpdam 55

Bron Een Berg Sport

Laatst geüpdatet

Frans van Seumeren noemt de kans heel klein dat Sean Klaiber deze transferperiode de overstap maakt van Ajax naar FC Utrecht. Dat vertelt de grootaandeelhouder van de Domstedelingen in Een Berg Sport van RTV Utrecht.

'De kans is niet groot, de kans is heel klein', begint Van Seumeren over een transfer van Klaiber naar FC Utrecht. 'Ajax wil nog steeds een transfersom en als je alles bij elkaar optelt, dan wordt het toch te veel. Misschien dat Ajax nog wat wil bewegen, maar dat weet ik niet.'

Afgelopen vrijdag meldde het Algemeen Dagblad dat Klaiber na komend weekend weer speler van FC Utrecht zou zijn. Na het duel tussen Ajax en de Domstedelingen zou de afronding van de transfer op het programma staan, maar volgens Van Seumeren is de kans op een terugkeer van de rechtsachter nu 'heel klein'.

Klaiber speelde tot nu toe 22 wedstrijden voor Ajax

Klaiber speelde tussen 2014 en 2020 bij FC Utrecht, waar hij een vaste waarde was. Bij Ajax speelde de 28-jarige back tot nu toe 22 wedstrijden. Vorig seizoen kwam de rechtsachter helemaal niet in actie. In de voorbereiding raakte Klaiber namelijk geblesseerd. Hij scheurde zijn voorste kruisband af en moest daardoor het hele seizoen aan de kant blijven.

Update - 11.30 uur (28 augustus 2022) - Zuidam over Klaiber: 'Moeten kijken of dat in komende dagen gaat plaatsvinden'

Jordy Zuidam bevestigt de interesse van FC Utrecht in Sean Klaiber, zo vertelt de technisch directeur van de Domstedelingen zondagochtend in Goedemorgen Eredivisie. 'Het is een jongen die heel lang bij de club heeft gezeten. Daar hebben we altijd contact mee gehad. Soms komen dingen bij elkaar en soms niet', begint Zuidam.

Volgens grootaandeelhouder Frans van Seumeren was de kans op een transfer van Klaiber 'heel klein', maar Zuidam blijft optimistisch. 'We moeten kijken of dat in de komende dagen wel of niet gaat plaatsvinden. Je hebt altijd drie partijen nodig. Wij willen hem graag hebben, je hebt de speler en Ajax.' De Ajax-directie is zondag in Utrecht voor het duel met FC Utrecht. 'We gaan wel even praten straks', zegt Zuidam daarover.

Bestel het nieuwe derde Ajax-tenue nu in de Ajaxshop!

Weet Steven Bergwijn opnieuw het openingsdoelpunt voor Ajax te maken? Hier staat een hoge odd van 8,50 voor!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.