[Update] Verweij doet akkoord tussen Ajax en Spurs over Bergwijn af als 'onzin'

door Jesse ter Haar 756

Bron De Telegraaf, The Athletic

[Update] Verweij doet akkoord tussen Ajax en Spurs over Bergwijn af als 'onzin'

door Jesse ter Haar 756

Bron De Telegraaf, The Athletic

Laatst geüpdatet

Ajax en Tottenham Hotspur zijn een transfersom van 25 miljoen euro voor Steven Bergwijn overeengekomen. Dat meldt Charlie Eccleshare, Tottenham-watcher namens The Athletic, woensdagavond op Twitter.

Volgens Eccleshare worden de laatste details van deze transfer nog geregeld. 'Er is dus nog werk aan de winkel, maar als die laatste details kunnen worden overeengekomen, wordt dit een aanzienlijke verkoop.' De Tottenham-clubwatcher verwacht dat de overstap van Bergwijn op of na 1 juli wordt afgerond.

Eerder noemde Mike Verweij, Ajax-watcher namens De Telegraaf, ook al de datum van 1 juli. Het is voor Ajax interessant om de transfer over 1 juli heen te tillen. 'Verkopen voor 1 juli, kopen na 1 juli, dat zijn twee verschillende boekjaren en dan kan Ajax betere cijfers schrijven. Ik denk dat de fans echt nog wel even geduld moeten hebben voordat Bergwijn komt, maar dat hij komt durf ik nu wel bijna met zekerheid te zeggen.'

Sinds januari wordt Bergwijn al aan een overstap naar Ajax gelinkt. Eerder meldde De Telegraaf dat de Amsterdammers en Tottenham waarschijnlijk een akkoord konden bereiken op een bedrag van 22 miljoen, met 3 miljoen aan praktisch gegarandeerde bonussen.

Update - 08.30 uur (23 juni 2022) - Verweij doet akkoord tussen Ajax en Spurs over Bergwijn af als 'onzin'

Ajax en Tottenham Hotspur hebben nog geen akkoord bereikt over de transfer van Steven Bergwijn, zo brengt Mike Verweij donderdagochtend naar buiten via Twitter. Vanuit Engeland verschijnen berichten over een akkoord van 25 miljoen euro voor de aanvaller, maar dat doet de Ajax-watcher van De Telegraaf af als 'onzin'. Toch lijkt een transfer een kwestie van tijd, want ook Verweij sprak onlangs uit 'bijna met zekerheid' te durven zeggen dat Bergwijn binnenkort een contract tekent bij Ajax.

Bestel het nieuwe Ajax-thuisshirt nu in de Ajaxshop!

Ajax is bij de bookmaker topfavoriet voor een nieuwe landstitel, PSV en Feyenoord volgen op flinke afstand!

Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.