[Update] 'Onderhandelingen over Álvarez worden deze week voortgezet'

door NielsOpdam 366

Bron BILD

[Update] 'Onderhandelingen over Álvarez worden deze week voortgezet'

door NielsOpdam 366

Bron BILD

Laatst geüpdatet

Edson Álvarez maakt deze zomer waarschijnlijk de overstap van Ajax naar Borussia Dortmund, zo weet BILD. Volgens het medium heeft Álvarez al een persoonlijk akkoord bereikt met de Duitse topclub en lijkt men ook te weten wat de hoogte van de transfersom zal zijn.

Zodra Borussia Dortmund Jude Bellingham aan Real Madrid verkocht heeft, kan men zelf ook de markt op. De kans lijkt groot dat men dan de transfer van Álvarez zal afronden. Naar verluidt gaat het om een transfersom van 35 miljoen euro voor Álvarez. De Mexicaan heeft bij Ajax nog een contract tot de zomer van 2025, maar liet eerder al weten toe te zijn aan een nieuwe uitdaging.

Kapers op de kust uit de Premier League

BILD houdt nog wel een kleine slag om de arm. Zolang Bellingham namelijk niet verkocht wordt, lijkt Borussia Dortmund geen zaken te kunnen doen. Men sluit dan ook niet helemaal uit dat een club uit de Premier League Borussia Dortmund voor kan zijn.

Bovendien zou Álvarez niet de directe opvolger van Bellingham bij Borussia Dortmund zijn. De nummer twee van de Bundesliga wil namelijk ook nog een strategische middenvelder halen. Verder hoopt men een nieuwe rechtsback te strikken.

Update - 17.20 uur (7 juni 2023) - 'Onderhandelingen over Álvarez worden deze week voortgezet'

Borussia Dortmund en Ajax zullen de onderhandelingen over Edson Álvarez deze week voortzetten, zo schrijft transferexpert Fabrizio Romano woensdagmiddag. Nu de transfersoap rond Jude Bellingham voorbij is, kunnen de gesprekken tussen Ajax en Dortmund worden vervolgd. Bellingham vertrekt naar Real Madrid en Dortmund wil Álvarez snel binnenhalen als nieuwe middenvelder.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.