[Update] Omgeving Johan Cruijff ArenA aangewezen als veiligheidsrisicogebied tijdens De Klassieker

door Roemer Smid 209

Bron Algemeen Dagblad

[Update] Omgeving Johan Cruijff ArenA aangewezen als veiligheidsrisicogebied tijdens De Klassieker

door Roemer Smid 209

Bron Algemeen Dagblad

Laatst geüpdatet

De F-Side roept op: 'Om 13.00 uur verzamelen bij de Johan Cruijjf ArenA', zo postte het account van de harde kern van Ajax dinsdag op sociale media.

De F-Side hoopt na het ontslag van Sven Mislintat dat nu ook Pier Eringa, Georgette Schlick, Annette Mosman, Jan van Halst en Maurits Hendriks snel opstappen. De bovengenoemden hadden een grote rol in het aanstellen en controleren van Mislintat. ‘We gaan door in onwillekeurige volgorde’, aldus de harde kern.

De F-Side gooide zondag tot tweemaal toe fakkels op het veld, waardoor De Klassieker definitief werd gestaakt na een klein uur. Vandaag worden de resterende 35 minuten gespeeld bij een stand van 0-3.

Update - 12.10 uur (woensdag 27 september) Omgeving Johan Cruijff ArenA aangewezen als veiligheidsrisicogebied tijdens De Klassieker

De veiligheidsdriehoek heeft de omgeving rond de Johan Cruijff ArenA vanaf 12.00 uur bestempeld als een veilgheidsrisicogebied, zo meldt het Algemeen Dagblad. De politie mag daarom preventief fouilleren naar het bezit van bijvoorbeeld wapens en vuurwerk. Volgens de driehoek zijn er aanwijzingen dat groepen supporters aanwezig zullen zijn bij het stadion. En dat terwijl supporters verboden zijn bij de wedstrijd. Sinds vanochtend zijn ME busjes opgesteld in het gebied.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.