Timber over tegengoals: 'Dat is vervelend, te makkelijk en te kinderachtig'

door NielsOpdam 27

Bron Ziggo Sport

Timber over tegengoals: 'Dat is vervelend, te makkelijk en te kinderachtig'

door NielsOpdam 27

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber vindt dat de doelpunten van Napoli te makkelijk vielen tegen Ajax. Dat vertelt de centrale verdediger van de Amsterdammers in gesprek met Ziggo Sport. Ajax verloor woensdagavond met 4-2 op bezoek bij Napoli.

'We hebben weer verloren en het wordt lastig om nog door te gaan in de Champions League, dus ik ben best wel teleurgesteld', begint Timber na de nederlaag. 'Als je het vergelijkt met vorige week denk ik dat we vandaag goede kansen hebben gehad en de wedstrijd ook anders had kunnen gaan. Na de tegendoelpunten blijven we gewoon voetballen en hebben we op zich wel kansen gecreëerd. Dat is ten opzichte van vorige week wel anders, maar het is zuur dat je er zo afgaat.'

De Amsterdammers stonden binnen twintig minuten op een 2-0 achterstand. 'Ze hadden drie kansen en twee goals. Dat is vervelend, te makkelijk en te kinderachtig', vertelt Timber, die zelf een penalty veroorzaakte voorafgaand aan de 3-1. 'Ik ging voor de bal en blijkbaar had ik mijn hand te hoog. Hij kwam tegen mijn hand aan.'

'We maken ze natuurlijk ook niet aan de andere kant'

Timber vertelt dat hij tijdens de hele wedstrijd het gevoel had dat Ajax nog terug kon komen in het duel. 'Maar als de goals er zo makkelijk ingaan en je zulke doelpunten tegen krijgt is het gewoon moeilijk om écht iets terug te doen. We maken ze natuurlijk ook niet aan de andere kant, dus dan wordt het gewoon lastig', sluit de verdediger af.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.