Schreuder: 'Vond de 4-2 veel frustrerender dan de 3-1'

door NielsOpdam 160

Bron Ziggo Sport

Schreuder: 'Vond de 4-2 veel frustrerender dan de 3-1'

door NielsOpdam 160

Bron Ziggo Sport

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder vindt de vierde tegengoal van Ajax frustrerender dan de derde tegentreffer. Dat vertelt de oefenmeester van de Amsterdammers in gesprek met Ziggo Sport. Ajax verloor woensdagavond met 4-2 op bezoek bij Napoli.

Ajax kwam op een 3-1 achterstand uit een penalty, nadat de bal tegen de hand van Jurriën Timber kwam. Volgens Schreuder kon de verdediger daar niets aan doen. 'Ik vond de 4-2 veel frustrerender. De 3-3 zat er ook aan te komen en dit was echt een fout van ons. Ik vond de 3-1 geen fout van Jur, daar kan Jur niks aan doen, dus dat is heel erg knullig. Bij die 4-2 mogen we dat niet doen.'

Davy Klaassen scoorde vlak na rust de 2-1 in Napels. Daarmee maakt hij het Schreuder moeilijker in zijn keuzes. 'Davy is ook een uitstekende speler. Hij is niet voor niks international. We hebben een goede selectie, maar ook vooral een heel sterk middenveld. Dat zie je vandaag ook terug. Vooral in de tweede helft vond ik hem (Klaassen, red.) heel sterk.'

'In principe zijn er nog dingen mogelijk, maar ik ben daar nu niet mee bezig'

Ajax staat na vier groepswedstrijden in de Champions League op drie punten. De Amsterdammers bezetten momenteel de derde plek in de poule. Een plek in de achtste finales van het miljardenbal lijkt ver weg. 'In principe zijn er nog dingen mogelijk, maar ik ben daar nu eigenlijk niet mee bezig', vertelt Schreuder kort na de 4-2 nederlaag.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.