Tielemans: 'We waren niet op ons best vanavond, daarom ben ik positief voor die tweede wedstrijd'

door Jari Perridon 11

Bron Voetbal International

Tielemans: 'We waren niet op ons best vanavond, daarom ben ik positief voor die tweede wedstrijd'

door Jari Perridon 11

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Youri Tielemans was niet helemaal tevreden met het gelijkspel van Aston Villa tegen Ajax. Hij is van mening dat zij beter kunnen en heeft er alle vertrouwen in dat Aston Villa ten koste van Ajax doorgaat in de Conference League.

De Belgische middenvelder vond de rode kaart voor teamgenoot Ezri Konsa een smet op de wedstrijd. Volgens hem kreeg de centrale verdediger te makkelijk zijn tweede gele kaart na het neerhalen van Chuba Akpom. 'Wij hadden de indruk dat aan Ezri getrokken werd voor hij neerging. Maar bij Ajax zagen ze dat natuurlijk anders', citeert Voetbal International.

Tevreden hoe Aston Villa verdedigde

Tielemans was blij met hoe Aston Villa verdedigde in de Johan Cruijff ArenA. 'Voorafgaand aan de wedstrijden zeiden we al dat dat heel belangrijk zou worden. Dat het lastig zou worden hier, in deze sfeer. We hebben de nul gehouden en dat is niet makkelijk tegen dit soort teams. Het is ons toch gelukt. Nu moeten we het afmaken op Villa Park.'

De Belg is van mening dat Aston Villa niet het gebruikelijke niveau aantikte in Amsterdam. Desondanks bleef de ploeg van Unai Emery overeind. 'We waren niet op ons best vanavond. Daarom ben ik positief voor die tweede wedstrijd. Dan gaan we winnen', sluit Tielemans af. Ajax speelt volgende week donderdag om 21.00 uur de return op Villa Park.

Scoor nu vijftien procent extra korting op sale-artikelen in de Ajax Shop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.