Ten Hag genomineerd voor de Rinus Michels Award

door Bart Veenstra 35

Bron Voetbal International

Ten Hag genomineerd voor de Rinus Michels Award

door Bart Veenstra 35

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag is genomineerd voor een Rinus Michels Award. Dat heeft de KNVB maandag bekendgemaakt, zo meldt onder meer Voetbal International. Naast Ten Hag zijn ook Arne Slot (Feyenoord), Ron Jans (FC Twente), Joseph Oosting (RKC Waalwijk) en Kees van Wonderen (Go Ahead Eagles) genomineerd.

Volgens de jury presteerden deze trainers bovengemiddeld met hun clubs. Ten Hag werd wederom kampioen met Ajax, terwijl Slot met Feyenoord derde werd en woensdag de finale van de Conference League speelt. Oosting werd tiende met RKC Waalwijk, terwijl Van Wonderen zich zonder al te veel moeite wist te handhaven met Go Ahead Eagles. Jans werd vierde met FC Twente en behaalde daarmee een ticket voor de Conference League.

Ten Hag al bezig met Manchester United

Op zondag 26 juni wordt bekendgemaakt wie de Rinus Michels Award ontvangt. Ten Hag zal in die periode vermoedelijk begonnen zijn aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen met Manchester United. De oefenmeester bekeek het zondag het verloren competitieduel met Crystal Palace (1-0).

Maandagmiddag om 13.00 uur (Nederlandse tijd) staat Ten Hag tijdens een persconferentie de Engelse media te woord. Mogelijk krijgt de voormalig trainer van Ajax ook enkele vragen over spelers van Ajax. Zo worden Jurriën Timber en Antony geregeld gelinkt aan een overgang naar Old Trafford.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties