Ten Hag maakt maandag tijdens persconferentie kennis met Engelse pers

door Jesse ter Haar 94

Bron Manchester United

Ten Hag maakt maandag tijdens persconferentie kennis met Engelse pers

door Jesse ter Haar 94

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Erik ten Hag wordt maandagmiddag middels een persconferentie officieel als manager van Manchester United aan de pers voorgesteld, zo brengt de club naar buiten via de eigen website. Bovendien nam de oefenmeester zondag al een interview op met het clubkanaal, waarvan het eerste deel maandagochtend al te bekijken is.

Het ontging vrijwel geen enkele voetballiefhebber in Engeland dat Ten Hag zondag al aanwezig was bij de Premier League-wedstrijd tussen Manchester United en Crystal Palace. De voormalig trainer van Ajax nam plaats op de tribune en zag toe hoe The Red Devils met 0-1 onderuit gingen. Wegens puntenverlies van West Ham United kwam de kwalificatie voor de groepsfase van de Europa League echter niet in gevaar.

Maandag volgt de volgende stap in zijn bekendwording met het Engelse voetbal. Ten Hag nam met het clubkanaal van Manchester United een uitgebreid interview op en die wordt in delen online gezet. Maandagochtend om 11.00 uur Nederlandse tijd verschijnt het eerste deel. Het interview wordt enkel en alleen uitgezonden in de United App, de website van Manchester United en via MUTV.

Dat is nog niet alles, want even later wordt Ten Hag ook voorgesteld aan de Engelse pers. Om 13.00 uur zal de hoofdtrainer in zijn beste Engels antwoord geven op de vragen van de journalisten. De persconferentie wordt live uitgezonden op de eerder genoemde kanalen.

Rangnick geeft advies

Gedurende het afgelopen jaar was Ralf Rangnick de interim-manager van Manchester United. Hij stelde ternauwernood Europa League-voetbal veilig en geeft het volgende advies: 'Het is belangrijk dat we een team bouwen dat de naam "team" echt verdient. Zelfs in moeilijke tijden moeten ze bij elkaar blijven en samen spelen.' Bovendien moet er kritisch gekeken worden naar het aankoopbeleid. 'Ze moeten niet willen komen omdat het Manchester United is en omdat ze hier een goed contract krijgen, maar om hun carrière te ontwikkelen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties