Telegraaf: 'Management van Timber gespot bij internationaal kantoor Manchester United'

door Bas Velzel 309

Bron De Telegraaf

Telegraaf: 'Management van Timber gespot bij internationaal kantoor Manchester United'

door Bas Velzel 309

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Jurriën Timber is één van de grote transfertargets van Erik ten Hag bij Manchester United. Dat zijn geen nieuwe verhalen, maar nu blijkt dat afgelopen week iemand uit het management van Timber is gezien bij het internationale kantoor van United.

Dat schrijft De Telegraaf op maandagochtend. 'Op 5 Stratton Street in de Londense wijk Mayfair werd afgelopen week een Nederlandse afvaardiging van het kantoor Forza Sports Group, dat de belangen van Jurriën Timber behartigt, gesignaleerd. En wat is gehuisvest op dat adres in Londen? Het internationale kantoor van Manchester United, waar de directie grote besprekingen over toptransfers voert.'

'Timber is een favoriet van Erik ten Hag en er wordt alles aan gedaan om de centrale verdediger naar Manchester te verhuizen', schrijft de ochtendkrant verder. 'Volgens Britse bronnen zit de transfersom al boven de 40 miljoen euro.'

'Timber intern besproken'

Transferexpert Fabrizio Romano liet eerder al weten dat de naam van Timber al een tijdje rondzingt bij de Engelse club. 'Timber is opnieuw intern besproken bij Manchester United. De club heeft het ook over de verdediger gehad tijdens de eerste ontmoeting tussen United en Ten Hag een paar dagen geleden', aldus Romano.

Timber heeft nog een contract tot medio 2024 bij Ajax. Daardoor zou United diep in de buidel moet tasten om de twintigjarige verdediger naar Engeland te halen. Een andere naam die rondgaat bij United als optie voor centraal, is die van Pau Torres. De 25-jarige verdediger van Villarreal is net als Timber besproken bij de gesprekken tussen Ten Hag en United.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties