Rangnick toch geen adviseur Ten Hag bij Manchester United

door Bauke van Elk 112

Bron Manchester United

Rangnick toch geen adviseur Ten Hag bij Manchester United

door Bauke van Elk 112

Bron Manchester United

Laatst geüpdatet

Ralf Rangnick vertrekt per direct bij Manchester United. De Duitser werd aangetrokken als interim-trainer na het ontslag van Ole Gunnar Solskjær en zou na dit seizoen een adviserende rol bekleden binnen de organisatie van de club uit Manchester.

Dat de Duitser de rol niet gaat bekleden heeft volgens beide partijen alles te maken met het bondscoachschap bij Oostenrijk. ''We willen Ralf Rangnick bedanken voor zijn inzet als interim-manager het afgelopen half jaar. In onderling overleg zal Ralf zich nu uitsluitend richten op zijn nieuwe rol als manager van het Oostenrijkse nationale team en zal hij daarom geen consultancyrol op Old Trafford op zich nemen', laat Manchester United weten.

Doordat Rangnick United per direct verlaat heeft Erik ten Hag er een invloedrijk persoon minder bij. Rangnick zou namelijk advies geven op het gebied van technische zaken zoals transfers. Wellicht zorgt dit ervoor dat Ten Hag extra invloed krijgt op het technisch beleid van de club.

Ten Hag wilt Timber

Eerder bracht transfer-expert Fabrizio Romano naar buiten dat de naam van Jurriën Timber rond zingt bij Manchester United. Naar alle waarschijnlijkheid heeft Ten Hag deze naam geopperd bij zijn nieuwe club. Ook Antony zou staan op het lijstje van de Engelse club.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.