Taylor, Rensch en Salah-Eddine in selectie van Jong Oranje

door Bart Veenstra 8

Bron Ons Oranje

Taylor, Rensch en Salah-Eddine in selectie van Jong Oranje

door Bart Veenstra 8

Bron Ons Oranje

Laatst geüpdatet

Jong Oranje-coach Michael Reiziger heeft Kenneth Taylor, Devyne Rensch en Anass Salah-Eddine opgenomen in zijn definitieve selectie voor Jong Oranje. Dat maakt de KNVB vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen.

Het trio behoorde in de afgelopen interlandperiodes ook al tot de selectie van Jong Oranje. In een verder verleden kwamen Taylor en Rensch nog wel uit voor het grote Oranje, maar daar is in de afgelopen interlandperiodes geen sprake van geweest.

Jong Oranje speelt in de komende interlandperiode twee EK-kwalificatiewedstrijden. Op 16 november wordt er gespeeld tegen Gibraltar. Enkele dagen later, op 20 november, gaat Jong Oranje op bezoek bij Zweden.

EK 2025 in Slowakije

In een groep met Zweden, Georgië, Noord-Macedonië, Moldavië en Gibraltar gaat Jong Oranje met twaalf punten uit vier wedstrijden aan kop. Jong Oranje hoopt zich uiteindelijk te plaatsen voor het EK in Slowakije, dat gehouden wordt in 2025. De groepswinnaars en de drie beste nummers twee - gemeten over negen groepen - plaatsen zich direct voor het EK. De overige zes beste nummers twee spelen play-offs.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.