'Tagliafico boos dat Ajax transfer naar Barça blokkeert, Ajax wil speler niet verhuren'

door Bart Veenstra 61

Bron De Telegraaf

'Tagliafico boos dat Ajax transfer naar Barça blokkeert, Ajax wil speler niet verhuren'

door Bart Veenstra 61

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

FC Barcelona heeft zich officieel gemeld voor Nicolás Tagliafico en de Argentijn wil vertrekken naar de club uit Catalonië. Dat meldt De Telegraaf op basis van bronnen rondom de speler. Vooralsnog wil FC Barcelona slechts huren, terwijl Ajax de speler alleen zou willen verkopen.

Zondag bracht de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano de eerste berichten over een mogelijke transfer van Tagliafico naar FC Barcelona al naar buiten. In De Telegraaf valt maandagochtend een update te lezen. Zo ging ook trainer Erik ten Hag in op de geruchten. 'Op de geruchten over FC Barcelona, die ik ook heb gelezen, kan ik niet ingaan, omdat ik geen informatie van Marc Overmars heb. Maar ik zal zeker voor het aanblijven van Tagliafico vechten.'

De Telegraaf schrijft dat Tagliafico boos is dat Ajax de transfer tot dusver blokkeert. De Argentijn weet dat een kans als FC Barcelona niet veel voorbij komt voor een speler van 29 jaar. Bovendien heeft Ajax in de afgelopen zomer aangegeven mee te denken als er een serieus bod voorbij zou komen.

Het probleem is: FC Barcelona wil Tagliafico slechts huren en voor Ajax is dat vooralsnog onbespreekbaar. Over een verkoop zou mogelijk wel te praten zijn, omdat Ajax in dat geval een vervanger kan halen.

Ten Hag heeft brede selectie nodig

Ten Hag zelf geeft aan geen veto te hebben. Wel hoopt hij dat directeur voetbalzaken Marc Overmars met hem mee wil denken. 'We spelen op drie podia en dan heb je gewoon een selectie nodig waarin je dingen kunt oplossen. Vorig jaar in de kwartfinale van de Europa League tegen AS Roma moesten we dat doen met spelers die er nog niet helemaal klaar voor waren.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties