Tadić ontkent Kökcu te hebben beledigd: 'Ik vroeg hem of het gras lekker smaakte'

door Timo Suur 163

Bron MozzartSport

Tadić ontkent Kökcu te hebben beledigd: 'Ik vroeg hem of het gras lekker smaakte'

door Timo Suur 163

Bron MozzartSport

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić zegt dat hij Feyenoord-aanvoerder Orkun Kökcu niet heeft beledigd met de ramadan. De twee aanvoerders kregen het met elkaar aan de stok tijdens het bekerduel tussen Feyenoord en Ajax. Er werd door verschillende mensen gezegd dat het te maken had met een gebaar over de ramadan, maar hier is geen sprake van volgens de Serviër. Kökcu ontkende op de persconferentie na afloop van de wedstrijd ook dat hier geen sprake van was.

'Ik vroeg hem of het gras lekker smaakte. Daarna zei ik dat hij wat vaker naar de sportschool moet', zo reageert Tadić bij MozzartSport. De aanvoerder van Ajax krijgt op Instagram veel reacties onder zijn laatste post na het voorval. 'Dat was alles, maar er wordt overal een groot verhaal van gemaakt', zo vindt de Serviër. De wedstrijd werd tijdelijk gestaakt, maar uiteindelijk wel uitgespeeld. Ajax wist met 1-2 te winnen van de aartsrivaal en plaatste zich voor de bekerfinale.

Kökcü gaf, na afloop van de wedstrijd, al zijn kijk op de situatie. 'Zij staan voor en dan probeer je het vuurtje aan te wakkeren. Tadic bracht me naar de grond en zei nog wat – ik weet niet precies wat – en toen kwam ik hoog in mijn emotie. Hij maakte gebaren en ik weet niet precies wat hij daarmee bedoelde, maar ik vond het niet leuk', zo reageerde de Feyenoord-aanvoerder.

Ajax neemt het op tegen PSV in de bekerfinale

In de finale van de TOTO KNVB Beker neemt Ajax het op tegen PSV. Dit is een herhaling van de finale van vorig jaar, toen wisten de Eindhovenaren met 2-1 te winnen. Dit jaar hoopt Ajax revanche te nemen. De finale wordt op zondag 30 april om 18.00 uur afgetrapt in De Kuip.

Denk jij dat Steven Bergwijn het net gaat vinden tegen Fortuna Sittard?

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.