Tadić heeft vertrouwen in stunt van Servië: 'We zijn in topvorm'

door NielsOpdam 10

Bron De Telegraaf

Tadić heeft vertrouwen in stunt van Servië: 'We zijn in topvorm'

door NielsOpdam 10

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Dusan Tadić heeft veel vertrouwen in een stunt van Servië tegen Brazilië. De Ajax-aanvoerder speelt donderdagavond om 20.00 uur met zijn land tegen Brazilië tijdens het WK voetbal in Qatar.

Tadić vertelt tijdens een persconferentie dat het nationale elftal van Servië jarenlang niet zo goed was als nu. 'Iedereen praat over Brazilië maar dat kan ons motiveren. We zijn in topvorm, ik geloof in onszelf', vertelt de Ajacied, die wordt geciteerd door De Telegraaf.

Gedurende de WK-kwalificatie bleef Tadić ongeslagen met Servië. Tijdens de laatste speelronde won het land met 1-2 op bezoek bij Portugal, waardoor Servië de groepswinst veiligstelde. Tadić scoorde toen een doelpunt én gaf een assist. 'We willen die goede lijn doortrekken op het WK. We willen hier spelen met moed, maar vooral ook genieten. We moeten ons vooral focussen op onszelf en niet te veel naar anderen kijken. We willen ons land trots maken.'

Tadić treft oude teamgenoten tijdens WK

Tijdens het WK in Qatar zit Servië in de poule met Brazilië, Kameroen en Zwitserland. Tadić ontmoet zo wat oude teamgenoten. Donderdagavond treft de Ajax-captain dus het Brazilië van Antony, terwijl hij maandag tegen het Kameroen van André Onana speelt.

Maak elke wedstrijd van Oranje kans op 2500 euro cash door deze zes vragen in te vullen.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.