Šutalo reageert op uitspraken Van der Meijde: 'Vreemd, ben de hele tijd met ze'

door Bart Veenstra 368

Bron Germanijak

Šutalo reageert op uitspraken Van der Meijde: 'Vreemd, ben de hele tijd met ze'

door Bart Veenstra 368

Bron Germanijak

Laatst geüpdatet

Josip Šutalo kan zich niet vinden in de uitspraken van Andy van der Meijde van eerder deze week. De analist, die voorheen speler van Ajax was, gaf aan dat de Kroatische verdediger kampt met heimwee en met niemand bij de Amsterdamse club in gesprek gaat. Zelfs niet met zijn landgenoten Borna Sosa en Jakov Medić.

'Vreemd, ik ben namelijk de hele tijd bij ze', lacht Šutalo erover tegenover het Kroatische medium Germanijak. De verdediger heeft sinds zijn komst bij Ajax flink wat te maken gehad met kritiek, van onder meer Marco van Basten. Voor de Kroaat is dat niet nieuw, aangezien hij ook in Kroatië kritiek kreeg toen hij werd verhuurd aan NK Istra. Šutalo krijgt de kritiek mee, maar wil er eigenlijk niets over zeggen.

'Ik wil daar helemaal niet op ingaan. Ik heb deze zomer een aantal concrete aanbiedingen gehad en daarna nog interesse van serieuze Europese clubs', vertelt de Kroaat. 'Grote clubs in hun competities. Ik heb voor Ajax gekozen, omdat ik denk dat dit voor mij de beste optie is. Omdat het een grote club is en ik zeker weet dat ik geen fout heb gemaakt.'

Crisis bij Ajax

Met Ajax is de start van het seizoen dramatisch en dat besef dringt ook door bij Šutalo. 'Natuurlijk, we zitten in een crisis. Iedereen die in de zomer is gekomen, heeft nu interlandverplichtingen. Ik wil niet in detail treden, maar het gaat waarschijnlijk om een aantal interne conflicten', zegt de zomeraankoop. 'We zijn ons er bewust van dat deze resultaten niet bij Ajax horen en het is aan ons om daar verandering in te brengen.'

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.