Steijn, stafleden en spelers betreden het veld voor eerste training

door Bart Veenstra 75

Bron AS, Ajax

Steijn, stafleden en spelers betreden het veld voor eerste training

door Bart Veenstra 75

Bron AS, Ajax

Laatst geüpdatet

Maurice Steijn, zijn assistenten Hedwiges Maduro en Saïd Bakkati en een groep spelers hebben vrijdag het trainingsveld betreden voor de eerste veldtraining van dit seizoen. Ajax brengt via de sociale kanalen de eerste beelden naar buiten van deze training.

Op het filmpje dat Ajax naar buiten brengt zien we onder meer Steijn, Maduro en Bakkati het trainingsveld oplopen. Daarnaast zijn ook enkele spelers te herkennen in het filmpje. Zo zien we onder meer Steven Berghuis, Davy Klaassen, Remko Pasveer, Anass Salah-Eddine, Jay Gorter, Branco van den Boomen, Silvano Vos, Owen Wijndal, Jorrel Hato, Kik Pierie en Tommy Setford het trainingsveld betreden.

Aanvankelijk werd geschreven dat Ajax zaterdag voor het eerst het veld op zou gaan, maar klaarblijkelijk gebeurt dat nu een dag eerder. De Amsterdammers verzamelden zich donderdag op Sportpark de Toekomst voor enkele conditionele en medische tests.

Voorbereiding Ajax

In de voorbereiding speelt Ajax - zover bekend - vier oefenwedstrijden. Op 18 juli vindt de eerste oefenwedstrijd plaats. Dan is Shakhtar Donetsk de tegenstander. Later speelt men ook tegen FC Augsburg, RSC Anderlecht en Borussia Dortmund. Daarnaast gaat Ajax van 24 tot en met 29 juli op trainingskamp naar het Adidas-complex in Duitsland. Op 12 augustus begint de competitie voor Ajax met een thuiswedstrijd tegen Heracles Almelo.

Ajax speelt voor het eerst sinds de jaren tachtig in een wit uittenue! Bestel nu het nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023/24!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.