Slot feliciteert Ten Hag, maar houdt zich op de vlakte over opvolging bij Ajax

door Thijs Zwagerman 198

Bron Voetbal International

Slot feliciteert Ten Hag, maar houdt zich op de vlakte over opvolging bij Ajax

door Thijs Zwagerman 198

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft Erik ten Hag alvast gefeliciteerd met zijn aanstaande overstap naar Manchester United. Slot vindt het voor het Nederlandse trainersgilde positief dat Ten Hag bij de Engelse grootmacht aan de slag gaat, maar blijft ongewijzigd in zijn reactie op het eventuele hoofdtrainerschap van Ajax.

Geciteerd door Voetbal International komt Slot met felicitaties aan het adres van Ten Hag, die volgens de laatste berichtgeving op het punt staat om een meerjarig contract bij Manchester United te gaan tekenen. ‘Als de berichten kloppen, is dat absoluut een felicitatie waard. Het is heel bijzonder dat straks bij zo'n grote club een Nederlandse trainer aan het roer zal staan. Dat is ook voor het Nederlandse trainersgilde een hele goede zaak.’

Door het vertrek van Ten Hag moet Ajax op zoek naar een andere hoofdtrainer. Slot doet het goed bij Feyenoord en wordt regelmatig genoemd als mogelijke opvolger van Ten Hag bij Ajax, maar daar wil de Feyenoord-trainer zelf nog altijd niets van weten. ‘Ik heb al heel vaak gezegd dat ik me er geen enkele voorstelling van kan maken. Hoeveel duidelijker moet ik zijn? Dit is een fantastische tijd om trainer te zijn van Feyenoord. We spelen de kwartfinale van de Conference League! Ik hoop dat ik het nu wederom duidelijk heb gemaakt. Gebruik dit antwoord zo lang het Ajax niet is gelukt een nieuwe trainer te vinden’, besluit Slot.

Contractverlenging Slot

Bij Feyenoord heeft Slot recentelijk zijn contract met een jaar verlengd. De oefenmeester is bezig aan zijn eerste seizoen in Rotterdam en heeft bij Feyenoord momenteel een contract tot medio 2024.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties