Sevilla presenteert Januzaj en sorteert voor op vertrek Ocampos

door NielsOpdam 17

Bron Sevilla FC

Sevilla presenteert Januzaj en sorteert voor op vertrek Ocampos

door NielsOpdam 17

Bron Sevilla FC

Laatst geüpdatet

Sevilla FC heeft Adnan Januzaj gepresenteerd als nieuwe aanwinst. Dat meldt de Spaanse club woensdagavond op de clubwebsite. Sevilla sorteert daarmee voor op een vertrek van Lucas Ocampos naar Ajax.

Vanwege de financiële regelgeving in Spanje moest Sevilla Ocampos kwijtraken aan Ajax, zodat de club Januzaj kon inschrijven. De Belgische aanvaller heeft nu een vierjarig contract ondertekend en daarmee lijkt de huurtransfer van Ocampos naar Ajax ook aanstaande.

De Amsterdammers wilden de Argentijnse aanvaller in eerste instantie kopen van Sevilla, maar daar ging de raad van commissarissen van Ajax niet mee akkoord. De Telegraaf meldde later dat Ajax en Sevilla het eens waren geworden over een verhuur van Ocampos. 'Maar dat de afspraken nog wel op papier moeten worden gezet. Dat is een race tegen de klok, omdat vanavond om twaalf uur de Nederlandse transfermarkt sluit', schreef het medium.

'Ajax huurt Ocampos voor een jaar met optie tot koop'

In Argentinië werd er geschreven dat Ajax Ocampos voor een bedrag van vier miljoen euro zou huren. Daarnaast zouden de Amsterdammers een optie tot koop in de huurdeal hebben bedongen. Voetbal International meldt dat Ajax Ocampos voor een jaar kan huren, mét een optie tot koop.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.