Scorende Wolff helpt Oranje O17 aan ruime overwinning op Hongarije

door Cristian de Jong 0

Bron AS

Scorende Wolff helpt Oranje O17 aan ruime overwinning op Hongarije

door Cristian de Jong 0

Bron AS

Laatst geüpdatet

Oranje O17 heeft woensdag met 5-0 gewonnen van de leeftijdsgenoten van Hongarije. Dit weekend wonnen de talenten al van Portugal met 2-1. Ook nam Oranje O17 het op tegen Spanje, deze wedstrijd werd echter met 1-0 verloren.

Oranje O17 speelt een vriendschappelijk toernooi. Naast Hongarije waren dus ook Spanje en Portugal de tegenstanders. De talenten sluiten het toernooi af met twee overwinningen en een nederlaag.

Tegen Hongarije stonden Kayden Wolff, Avery Appiah, Dies Janse en Skye Vink in de basis. Wolff was tegen Hongarije tweemaal trefzeker. Hij schoot zijn ploeg al snel op een 1-0 voorsprong. Mark Verkuijl viel in de tweede helft in. Verder was Appiah ook aanvoerder. Vink wist niet te scoren, ondanks dat hij tegen Portugal wel het net wist te vinden. Vink maakte toen de 1-0 door koelbloedig af te ronden.

Vriendschappelijk toernooi

Het vriendschappelijke toernooi dat in Hongarije gespeeld werd, vormt een voorbereiding op de Eliteronde van de EK-kwalificatie. Het toernooi werd dus positief afgesloten tegen het gastland. Spanje ging er uiteindelijk met de toernooiwinst vandoor. De Spanjaarden wonnen alle drie de duels en voorafgaand aan hun laatste wedstrijd al verzekerd van de eindzege. Oranje O17 zal ter voorbereiding op de Eliteronde nog een oefentoernooi spelen. Dan zullen Portugal, Spanje en Duitsland de tegenstanders zijn.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.