'Schuurs arriveert maandag of dinsdagochtend in Turijn voor medische keuring'

door Bart Veenstra 118

Bron Gianluca Di Marzio

'Schuurs arriveert maandag of dinsdagochtend in Turijn voor medische keuring'

door Bart Veenstra 118

Bron Gianluca Di Marzio

Laatst geüpdatet

Perr Schuurs wordt maandag en anders uiterlijk dinsdagochtend in Turijn verwacht. Dat meldt Gianluca Di Marzio maandagmiddag. De verdediger van Ajax ondergaat binnen zeer korte termijn zijn medische keuring voorafgaand aan zijn definitieve transfer naar het Italiaanse Torino.

In de afgelopen dagen onderhandelden Torino en Ajax over de transfer van Schuurs en een akkoord zou nu nabij zijn. Naar verluidt betaalt Torino een vast bedrag van 9,5 miljoen euro met daarbij nog eens 3,5 miljoen euro aan mogelijke bonussen. Daarnaast heeft Ajax een doorverkooppercentage (15 procent) bedongen.

Ajax en Torino zouden nu de laatste (kleine) details bespreken alvorens de transfer officieel zal worden gemaakt. Schuurs op zijn beurt zal maandag en anders uiterlijk dinsdagochtend in Turijn arriveren voor zijn medische keuring. Daarna zal Schuurs zijn contract bij de Italiaanse club ondertekenen.

Forse concurrentie voor Schuurs bij Ajax

Schuurs speelde zondag nog als invaller mee met Ajax dat met 6-1 won van FC Groningen. Bij Ajax kan de Limburger niet rekenen op een basisplaats. Nadat hij eerder Matthijs de Ligt voor zich had, heeft hij nu Jurriën Timber voor zich. Met Ahmetcat Kaplan - verdediger van Trabzonspor - lijkt Ajax zich binnen afzienbare tijd te gaan verzekeren van een opvolger voor Schuurs.

Bestel het nieuwe Ajax-uittenue nu in de Ajaxshop!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.