'Schreuder wilde Zerrouki naar Ajax halen, maar kreeg hier geen toestemming voor'

door Bart Veenstra 133

Bron De Telegraaf

'Schreuder wilde Zerrouki naar Ajax halen, maar kreeg hier geen toestemming voor'

door Bart Veenstra 133

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Ajax-trainer Alfred Schreuder wilde Ramiz Zerrouki naar Ajax halen. De trainer kreeg hiervoor echter geen toestemming van de Amsterdamse clubleiding, zo meldt De Telegraaf. Zerrouki, die bij Ajax in de jeugdopleiding speelde, lijkt FC Twente nu in te gaan ruilen voor Feyenoord.

De Telegraaf schrijft vrijdag over de aanstaande transfer van Zerrouki naar Feyenoord en daarbij meldt het nog een opvallend nieuwtje omtrent Ajax. Voormalig Ajax-trainer Schreuder zou Zerrouki namelijk naar Amsterdam hebben willen halen. De toenmalig oefenmeester kreeg van algemeen directeur Edwin van der Sar, financieel directeur Susan Lenderink, voormalig technisch manager Gerry Hamstra en diens rechterhand Klaas-Jan Huntelaar echter geen toestemming voor de transfer.

Zerrouki lijkt nu hard op weg naar Feyenoord. De middenvelder tekent onder voorbehoud van de medische keuring een contract voor vijf seizoenen bij de Rotterdamse club. Naar verluidt betaalt Feyenoord zo'n zeven miljoen euro plus bonussen aan FC Twente voor de transfer.

Feyenoord voorkomt Joey Veerman-scenario

Volgens De Telegraaf waagde PSV ook nog een poging voor Zerrouki, maar de Eindhovenaren grepen mis. 'Door razendsnel door te pakken, voorkwam Feyenoord een Joey Veerman-scenario. De Rotterdammers probeerden Zerrouki in de afgelopen twee windows vergeefs los te weken in Enschede en hebben hem nu dus binnen. In januari 2022 was Feyenoord hard op weg om Veerman over te nemen van SC Heerenveen, toen PSV vanwege het plotselinge afzwaaien van Davy Pröpper een middenvelder erbij moest hebben en de Volendammer binnen wist te halen.'

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Poll: Had jij Zerrouki graag bij Ajax gezien?
0%
0%
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.