Sánchez traint weer volledig mee bij Ajax

door Bart Veenstra 60

Bron Ajax

Sánchez traint weer volledig mee bij Ajax

door Bart Veenstra 60

Bron Ajax

Laatst geüpdatet

Jorge Sánchez lijkt weer inzetbaar voor Ajax. De Mexicaanse rechtsback miste de afgelopen wedstrijden vanwege een knieblessure, maar heeft vrijdag weer volledig mee kunnen trainen bij Ajax. Dat meldt de Amsterdamse club op Ajax.nl.

Sánchez was vrijdag weer op het trainingsveld te zien, zo schrijft Ajax. De Mexicaan deed de gehele training mee, zo klinken de positieve woorden. Sánchez kwam in de afgelopen zomer over van Club América en speelde sindsdien in vijf wedstrijden mee voor Ajax.

Ajax maakt zich op voor derby tegen FC Volendam

Ajax maakt zich op dit moment voor de Noord-Hollandse derby tegen FC Volendam. Vrijdag stond de afsluitende training op het programma, waarvan Ajax kort verslag doet. 'De training begon met een uitgebreide warming-up waarbij teams, aan elkaar vast, zo snel mogelijk een parcours aflegden en vervolgens zo snel mogelijk moesten scoren. Dat leverden vrolijke en lachende gezichten op bij de Ajacieden. Na het opwarmen werd er een pass- en trapoefening uitgevoerd in twee groepen. De training werd afgesloten met verschillende partijvormen waaronder elf tegen elf.'

Het duel tussen FC Volendam en Ajax begint zaterdagmiddag om 16.30 uur. Ajax staat op dit moment tweede in de Eredivisie, terwijl FC Volendam hekkensluiter is. In aanloop naar dit duel sprak Ajax Showtime met oud-Ajacied en huidig FC Volendam-speler Carel Eiting.

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.