Salah-Eddine gaat voor kans bij Ajax: 'Gewoon de concurrentiestrijd aangaan'

door Brent Tomassen 174

Bron ESPN

Salah-Eddine gaat voor kans bij Ajax: 'Gewoon de concurrentiestrijd aangaan'

door Brent Tomassen 174

Bron ESPN

Laatst geüpdatet

Anass Salah-Eddine gaat voor zijn kans bij Ajax komend seizoen. Tijdens de huidige jaargang wordt de kersverse debutant van Jong Oranje verhuurd aan FC Twente, waar hij het na een periode met weinig speelminuten steeds vaker mag laten zien.

'Honderd procent', is het duidelijke antwoord van Salah-Eddine bij ESPN Vandaag, waarna hij ingaat op de concurrentie op de linksbackpositie. 'Ze hebben een nieuwe linksback gehaald en hebben natuurlijk ook jongens uit de jeugd. Dus voor mij was het aan het begin van het seizoen duidelijk dat ik elders minuten wilde gaan maken om mezelf te laten zien aan Ajax en Nederland.'

'Ik heb dat tot nu toe goed gedaan. Het seizoen is nog niet klaar en voor volgend seizoen moet ik met Ajax gaan overleggen wat zij willen en anders is het gewoon de concurrentiestrijd aangaan', vertelt de Ajax-huurling, die daarna nogmaals bevestigt voor zijn kans te gaan bij de Amsterdamse club. In januari sprak Ajax Showtime ook met de Ajax-huurling. Destijds was Salah-Eddine ook al zeer duidelijk over zijn ambities voor volgend seizoen.

Salah-Eddine debuteerde op 15 mei 2022 voor Ajax in de uitwedstrijd bij Vitesse (2-2). Voor FC Twente speelde hij tot op heden veertien officiële wedstrijden in alle competities. Daarvoor kwam de linksback annex middenvelder 25 keer uit voor Jong Ajax.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.