Rulli nog niet onder de lat bij Ajax tegen NEC: 'Dat wordt krap'

door Cristian de Jong 11

Bron AS

Rulli nog niet onder de lat bij Ajax tegen NEC: 'Dat wordt krap'

door Cristian de Jong 11

Bron AS

Laatst geüpdatet

Alfred Schreuder heeft voor het eerst gesproken over de nieuwe aanwinst van Ajax. De Amsterdammers lijken binnen korte tijd de transfer van Argentijn Gerónimo Rulli te voltooien. De doelman zal in Amsterdam een meerjarig contract tekenen.

'We zijn bezig om het elftal te versterken. Daar is hij (Rulli, red.) één van de spelers van', begint Schreuder op de persconferentie richting het uitduel met NEC. De oefenmeester geeft aan dat Ajax in de zomerse transferperiode al op zoek was naar een nieuwe keeper, al waren de Amsterdammers toen nog niet in gesprek met nieuwkomer Rulli. 'Nee, niet met hem.' Met wie de Ajax toen wel in gesprek was, wil Schreuder niet kwijt. 'Daar gaat het niet om.'

Rulli aankomende zondag nog niet onder de lat bij Ajax

Vooralsnog lijkt Remko Pasveer tegen NEC te beginnen onder de lat. Rulli zal naar alle waarschijnlijkheid nog niet kunnen spelen tegen de Nijmegenaren. 'Dat wordt krap', weet Schreuder, die tevens erg positief is over Pasveer. 'We zijn al een tijd met Remko in gesprek, we zijn tevreden over hem.'

Toch lijkt het erop dat Pasveer binnenkort zijn basisplaats zal moeten opgeven aan de kersvers wereldkampioen. 'Het lijkt me logisch dat als je een keeper haalt, dat hij dan eerste keeper wordt', aldus Schreuder. Rulli zou donderdagavond naar Amsterdam zijn gevlogen, waarna hij vrijdagochtend medisch gekeurd zou worden.

Denk jij dat Ajax de competitie hervat met een overwinning op NEC? Zet in en verdien 1,36 keer je inzet terug!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+!

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.