Rondom Ajax: Van de Beek voor het eerst vader geworden

door Brent Tomassen 137

Rondom Ajax: Van de Beek voor het eerst vader geworden

door Brent Tomassen 137

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

Van de Beek voor het eerst vader geworden

Donny van de Beek is zaterdag voor het eerst vader geworden, zo laat de middenvelder weten via Instagram. Van de Beek laat weten blij te zijn met dochter Lomée en dat hij trots is op zijn vriendin Estelle Bergkamp. Gefeliciteerd!

Gravenberch speelt honderdste wedstrijd voor Ajax 1

Ryan Gravenberch speelde tegen Sparta Rotterdam zijn honderdste wedstrijd voor Ajax 1. De negentienjarige middenvelder is hiermee de op één na jongste Ajacied (19 jaar en 328 dagen) die deze mijlpaal bereikt, na Matthijs de Ligt (19 jaar en 199 dagen). Gravenberch debuteerde in 2018 op zestienjarige leeftijd tegen PSV (3-0 verlies, red.) waarmee hij de jongste debutant in de geschiedenis van Ajax werd. Een goedlachse Gravenberch laat op Twitter weten trots te zijn op deze prestatie.

Gender reveal Álvarez in Johan Cruijff ArenA

Na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en Sparta Rotterdam werd Edson Álvarez door zijn familie en Ajax verrast met een gender reveal. In het stadion schoot de Mexicaanse middenvelder tegen een aangereikte bal, waaruit naar voren kwam of de Ajacied en zijn vriendin binnenkort een zoontje of dochter mogen verwelkomen.

Ajax en Sparta steunen Van Gaal met speciaal t-shirt

Voorafgaand aan Ajax - Sparta Rotterdam kwamen alle 22 spelers met een steunbetuiging aan Louis van Gaal. De bondscoach van Oranje heeft prostaatkanker en kon rekenen op steun van de aanwezigen in de vorm van een t-shirt met een boodschap.

Ten Hag en Huntelaar aanschouwden samen basisdebuut Ihattaren

Het basisdebuut van Mohamed Ihattaren bij Jong Ajax is ook Erik ten Hag en Klaas-Jan Huntelaar niet ontgaan. Op een foto genomen op De Toekomst is het duo als aandachtige toeschouwers te zien bij Jong Ajax - TOP Oss. Ihattaren was tijdens het duel goed voor een doelpunt, assist én een voorassist. Jong Ajax won uiteindelijk met 4-1 van de Brabanders.

ArenA werd vier jaar geleden vernoemd naar Johan Cruijff

Vier jaar geleden, op 5 april 2018, werd de Amsterdam ArenA vernoemd naar Johan Cruijff. Ruim twee jaar na het overlijden van de legendarische voetballer en Ajax-icoon werd de naamswijziging die zoveel mensen wilden een feit. Vanaf het seizoen 2018/2019 kon het stadion ook officieel de naam Johan Cruijf ArenA dragen.

Van Boekel fluit Ajax' thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam

Pol van Boekel is aangesteld als scheidsrechter voor Ajax - Sparta Rotterdam, zo brengt de KNVB naar buiten. De wedstrijd staat op zaterdag 9 april op het programma en wordt om 20.00 uur afgetrapt. Edwin van de Graaf zal de VAR van dienst zijn. Van Boekel floot geen enkele club meer dan Ajax: 55 keer. 34 maal won Ajax, dertien keer deelden de Amsterdammers de punten en acht keer werd het een verliespartij.

Ajax-kaarten voor bekerfinale tegen PSV zijn uitverkocht

De 17.500 beschikbare kaarten voor supporters van Ajax voor de bekerfinale tegen PSV zijn uitverkocht. Dat meldt Ajax via de officiële kanalen. De bekerfinale tussen Ajax en PSV wordt gespeeld op zondag 17 april. De eindstrijd begint om 18.00 uur en wordt gespeeld in de Rotterdamse Kuip.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties