Rondom Ajax: A. Nouriplein officieel geopend in Geuzenveld

door Jesse ter Haar 265

Bron AS

Rondom Ajax: A. Nouriplein officieel geopend in Geuzenveld

door Jesse ter Haar 265

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

A. Nouriplein officieel geopend in Geuzenveld

Het A. Nouriplein is zondag officieel geopend, zo is te lezen op Ajax.nl. Sinds 2005 droeg het de naam van oud-Ajacied Nigel de Jong, maar al vanaf 2018 droeg De Jong de naam over aan Abdelhak Nouri. Zondag waren onder anderen de familie Nouri, Soufiane Touzani, burgemeester Femke Halsema en de stadsdeelvoorzitter aanwezig. Mohammed Nouri, de broer van Abdelhak, was als vanzelfsprekend blij met de opening. 'Het doet me goed dat zoveel mensen zijn gekomen om deze dag met ons te vieren', sprak hij.

Ajax haalt jeugdspeler Mssimir (12) op bij VVV-Venlo

Ajax neemt de twaalfjarige Hamza Mssimir over uit de jeugdopleiding van VVV-Venlo. Dat meldt de Limburgse club via de officiële kanalen. Het talent speelde de afgelopen vier seizoenen in de jeugdopleiding van VVV-Venlo.

Emre Ünüvar topscorer van Ajax-jeugd dit seizoen

Emre Ünüvar is dit seizoen de topscorer geworden van de jeugdelftallen van Ajax O15 tot en met Jong Ajax (Onder 23). Dat heeft Ajax Youth Academy bijgehouden. De speler van Ajax O15 en O16 wist dit seizoen 24 keer het net te vinden. Zijn oudere broer Naci Ünüvar was ook aardig op dreef, hij schoot zestien keer raak. De top drie wordt afgemaakt door Kayden Wolff, speler van Ajax O16 en O17, hij scoorde vijftien goals.

Bekijk de volledige topscorerslijst hieronder:

Broer Nouri verwelkomt zoontje genaamd Abdelhak

Mohammed Nouri, de broer van Abdelhak Nouri, heeft dinsdag een zoontje mogen verwelkomen. Hij heeft zijn zoon vernoemd naar zijn broertje: Abdelhak, zo schrijft Jitse Bos op Twitter. Het is daarmee in alle opzichten een bijzondere dag, want op dezelfde dag werd het kleedkamermeubel van Abdelhak Nouri nabij de hoofdingang van de Johan Cruijff ArenA onthuld. Op 12 juni volgt het volgende hoogtepunt, want dan wordt het Abdelhak Nouriplein officieel geopend.

Nieuwe uitshirt Ajax gaat tegen afspraken in al over de toonbank

Het nieuwe uitshirt van Ajax wordt in andere landen al verkocht, zo merkt Ajax Life op. Op foto's zijn meerdere mensen al in het nieuwe shirt te zijn, terwijl zelfs de spelers van Ajax er nog niet in mochten spelen. Binnen de club baalt men ervan, maar momenteel is er voor Ajax weinig aan te doen. Adidas heeft, mede door de coronacrisis, de levering niet op orde, maar derde partijen verkopen de shirts - tegen de afspraken in - al wel. De levering van Adidas aan winkels had bovendien nog niet gemogen, omdat Ajax de shirts zelf nog niet eens in huis heeft.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.