Rondom Ajax: 3250 kaarten beschikbaar voor Benfica-uit

door Bauke van Elk 184

Bron AS

Rondom Ajax: 3250 kaarten beschikbaar voor Benfica-uit

door Bauke van Elk 184

Bron AS

Laatst geüpdatet

Tussen al het belangrijke nieuws en reacties rondom Ajax kun je in de loop van de week best het een en ander missen. Geen zorgen, want Ajax Showtime houdt je op de hoogte van de laatste kleine nieuwtjes en gebeurtenissen.

3250 uitkaarten beschikbaar voor Benfica-uit

Ajax heeft bekend gemaakt hoeveel fans de club mee mag nemen naar de uitwedstrijd tegen Benfica SL in de achtste finale van de Champions League. Dinsdag 1 februari om 12:00 start Ajax met de kaartverkoop van 3250 kaarten. De kaarten zijn te koop voor € 37,50 per kaart. Informatie over het thuisduel tegen Benfica SL is nog niet beschikbaar, daarvoor wacht de club de maatregelen af die tegen die tijd gelden.

Martínez toont klasse tijdens overwinning Argentinië

Lisandro Martínez won donderdagavond (plaatselijke tijd) met Argentinië met 2-1 van Chili. De linksbenige verdediger van Ajax stond het gehele duel in de basis en liet een goede indruk achter. Op Twitter verscheen een filmpje met hoogtepunten van Martínez uit de wedstrijd. Zo verrichte hij meerdere goede verdedigende acties, terwijl hij ook aan het strooien was met passes.

Fraaie beelden van Eriksen bij Jong Ajax

Dat Christian Eriksen meetraint bij Jong Ajax is inmiddels bekend, maar woensdag deelt Ajax TV voor het eerst bewegende beelden van de Deense middenvelder bij de beloftenploeg van Ajax. Op de video is te zien hoe Eriksen zich goed manifesteert bij Jong Ajax. De 29-jarige valt op met enkele doelpunten, passes en subtiele kapbewegingen. Bekijk de video hieronder:

Ajax TV toont winnende treffer Mazraoui vanuit alle hoeken

Noussair Mazraoui was zondag goed voor de winnende 1-2 tijdens PSV - Ajax en dat mag eenieder weten ook. Ajax TV maakte een video waarbij het doelpunt vanuit alle hoeken te zien is en deelde deze met zijn fans. Als vanzelfsprekend zit ook het moment bij de zijlijn - waarbij het de vraag was of de bal bij Daley Blind de zijlijn was gepasseerd - in de video. Grijp je kans en geniet na van de allesbeslissende goal!

Tagliafico prijkt op voorpagina Catalaanse sportkrant

Nicolás Tagliafico is dinsdag te vinden op de voorpagina van Sport, een grote Catalaanse sportkrant. De linksback van Ajax wordt hevig gelinkt aan een mogelijke overgang naar FC Barcelona. De Catalaanse club wil Tagliafico vooralsnog alleen huren, terwijl Ajax de speler alleen zou willen verkopen. Of het nog van een transfer komt, is zodoende nog maar de vraag.

Bohemian FC krijgt nu ook een Bob Marley-tenue

Bohemian FC heeft voor het 2022-seizoen van de Ierse competitie een uittenue geïntroduceerd met een Bob Marley-tintje. De club is een samenwerking aangegaan met de familie van de reggaezanger, die zijn laatste concert gaf in het stadion van Bohemian FC. In tegenstelling tot het Bob Marley-tenue van Ajax is de belangrijkste kleur wit, al komt ook hier het groen, geel en rood terug.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties