Regeer heeft geen spijt van transfer naar FC Twente: 'Weet wat ik van mezelf kan verwachten'

door Cristian de Jong 40

Bron Tubantia

Regeer heeft geen spijt van transfer naar FC Twente: 'Weet wat ik van mezelf kan verwachten'

door Cristian de Jong 40

Bron Tubantia

Laatst geüpdatet

Youri Regeer heeft geen spijt van zijn transfer naar FC Twente. De middenvelder verruilde deze zomer de hoofdstad voor een avontuur in Enschede. Bij FC Twente hoopt Regeer op meer speeltijd en daarnaast kan hij zich goed ontwikkelen in de Eredivisie.

Regeer gaat dan ook uit van zijn eigen krachten. 'Ik weet wat ik kan, ik weet wat ik van mezelf kan verwachten. Ondanks dat ik nog maar 19 ben, heb ik 2.5 jaar op Champions League-niveau getraind', vertelt de slechts speler tegenover Tubantia.

Regeer heeft geen spijt van overstap naar FC Twente

Regeer heeft geen moment spijt gehad van zijn keuze voor FC Twente. De middenvelder vertelt Ajax niet te missen. 'Nee, totaal niet. Ik heb er nog geen seconde aan gedacht.' Regeer geeft uitleg over zijn overstap. 'Ik wil het plezier terugvinden op het veld in een andere omgeving.'

Afgelopen seizoen verlengde Regeer zijn contract in Amsterdam na afspraken te hebben gemaakt met de toenmalige trainer. 'Dan krijg je een nieuwe trainer (Alfred Schreuder, red.), die bepaalde dingen tegen je zegt.' Voor Regeer liep het niet zoals hij voor ogen had en zoals Ajax het plan geschetst had. 'Ik wist daarom al snel dat ik een andere stap wilde gaan maken', aldus Regeer.

Bestel nu het derde shirt van het seizoen 2023/24

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.