Rangnick lovend over Ten Hag: 'Ik houd van zijn manier van voetballen'

door Bart Veenstra 11

Bron Manchester Evening News

Rangnick lovend over Ten Hag: 'Ik houd van zijn manier van voetballen'

door Bart Veenstra 11

Bron Manchester Evening News

Laatst geüpdatet

Ralf Rangnick heeft het volste vertrouwen in Erik ten Hag. De huidig manager van Manchester United sprak tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag over zijn aanstaande opvolger.

Ten Hag werd donderdag gepresenteerd als de manager van Manchester United in het nieuwe seizoen. Vrijdag ging Rangnick in op die aanstelling. 'We kennen elkaar niet persoonlijk', begint Rangnick, geciteerd door Manchester Evening News. 'Van wat ik van hem heb gezien bij Bayern München en Ajax kan ik wel zeggen dat ik van zijn manier van voetballen houd.'

Veel vertrouwen in Ten Hag

'Ik ben er zeker van dat we met Ten Hag na een volledige voorbereiding en het vormen van zijn eigen staf met nieuwe spelers een ander en beter team gaan zien', aldus de Duitse trainer.

Ten Hag vertrekt na dit seizoen naar Manchester United. De trainer heeft in Engeland een contract voor drie seizoenen met de optie voor nog een seizoen getekend. De trainer werkt sinds december 2017 bij Ajax.

Sportbookies had doordeweeks 80% van de wedtips over voetbal goed voorspeld. Check welke tips er nu zijn voor dit weekend. Let op: Gokken kan verslavend zijn, speel bewust 18+, hands24x7.nl.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties