'Premier League-interesse voor Forbs; aanvaller wil voor kans bij Ajax gaan'

door Bart Veenstra 343

Bron Voetbal International

'Premier League-interesse voor Forbs; aanvaller wil voor kans bij Ajax gaan'

door Bart Veenstra 343

Bron Voetbal International

Laatst geüpdatet

Carlos Forbs geniet belangstelling van enkele clubs uit de Engelse Premier League, zo meldt Voetbal International maandagochtend. De aanvaller, die in de afgelopen zomer overkwam van Manchester City, zou zelf 'niet happig' zijn op een vertrek bij Ajax.

Een van de clubs die zich bij Ajax heeft gemeld voor Forbs is Burnley. De club van manager Vincent Kompany was met Ajax in gesprek, maar op dit moment lijkt een transfer niet aanstaande. Dit omdat Forbs heeft aangegeven voor zijn kans te willen gaan bij Ajax. Naar verluidt houden ook andere clubs de situatie van Forbs 'nauwlettend in de gaten'. Vorige week werd al duidelijk dat er 'beweging' is rondom de Portugees.

Wel is het volgens Voetbal International duidelijk dat Ajax bereid is te luisteren naar aanbiedingen voor Forbs. De negentienjarige buitenspeler kwam in de afgelopen zomer over voor een transfersom van veertien miljoen euro. Middels bonussen zou dat transferbedrag nog op kunnen lopen tot negentien miljoen euro.

Forbs moet het doen met invalbeurten bij Ajax

Bij Ajax heeft Forbs nog geen vaste basisplaats weten te veroveren. De laatste tijd moet de Portugese jongeling het doen met invalbeurten. Trainer John van 't Schip kiest - mits fit - voor een voorhoede met Steven Bergwijn, Brian Brobbey en Steven Berghuis. Bij Ajax heeft Forbs nog een contract tot medio 2028.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.