Patrickson Delgado debuteert in Ecuadoraanse selectie

door Davy Lo 43

Patrickson Delgado debuteert in Ecuadoraanse selectie

door Davy Lo 43

Laatst geüpdatet

Patrickson Delgado zit voor het eerst bij de selectie van Ecuador. Met zijn land gaat hij het opnemen tegen Saudi-Arabië en Japan. De middenvelder wordt sinds januari gehuurd van CSD Independiente del Valle. Sinds zijn komst, speelt het talent voor Jong Ajax waar hij dit seizoen drie wedstrijden heeft gespeeld in de Keuken Kampioen divisie.

Patrickson Delgado debuteert samen met drie andere spelers in de Ecuadoraanse selectie. Het Zuid-Amerikaanse elftal reist af naar Europa om twee vriendschappelijke wedstrijden te spelen. Het eerst duel tegen Saudie-Arabië zal plaatsvinden in het Spaanse Estadio Nueva Condomina in Murcia. De tweede wedstrijd tegen Japan wordt gespeeld in de Merkur Spiel Arena in Düsseldorf.

Als Delgado ook door bondscoach Gutavo Alfaro wordt opgenomen voor het WK treft de Ajacied mogelijk het Nederlands elftal. Op 25 november speelt Ecuador de tweede groepswedstrijd tegen Oranje.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.