'Papierwerk Bassey in orde, Ajax-aankoop kan spelen tegen PSV'

door NielsOpdam 127

Bron De Telegraaf

'Papierwerk Bassey in orde, Ajax-aankoop kan spelen tegen PSV'

door NielsOpdam 127

Bron De Telegraaf

Laatst geüpdatet

Calvin Bassey kan zaterdag spelen tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV. Dat meldt De Telegraaf. Volgens het medium is het papierwerk voor Bassey op tijd in orde en is hij daardoor inzetbaar tegen PSV, mits de verdediger fit is.

FOTO: AFC AJAX

Afgelopen dinsdag kon Bassey nog niet in actie komen tijdens de oefenwedstrijd tegen Shakhtar Donetsk, omdat hij nog geen werkvergunning had. Gerry Hamstra vertelde dat er hard gewerkt werd om dat te regelen en volgens De Telegraaf is dat nu gelukt.

Hamstra vertelde dinsdag aan Ziggo Sport dat Bassey tot nu toe een grote ontwikkeling heeft doorgemaakt. 'We denken dat hij nog meer kan doen. Wij denken dat hij gelijk inzetbaar is, maar zo zijn er meer in de brede selectie die we hebben. Ook hij moet er voor vechten. Het is wel een jongen die ons gelijk kwaliteiten geeft en ook specifieke kwaliteiten heeft.'

Ajax betaalde 23 miljoen euro voor Bassey

De 22-jarige verdediger werd vorige week door Ajax overgenomen van Rangers FC als vervanger van Lisandro Martínez, die naar Manchester United vertrok. De Amsterdamse club betaalde 23 miljoen euro voor Bassey en dat bedrag kan door bonussen nog oplopen tot 26,5 miljoen euro.

Krijg 1,83 keer je inzet terug als Ajax de Johan Cruijff Schaal wint van PSV!

Als je verantwoord speelt, houd je het leuk. Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+.

Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties